Известие

Collapse
No announcement yet.

Пазете се от тополи...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пазете се от тополи...

Не паркирайте в близост до тополи, поне не и в кв. Лозенец в София. Това се случи на ул. Кораб Планина зад сградана на Енергопроект в неделя към 17:00 ч. Въпреки, че имам пълно каско и колата вече е в сервиз смятам да заведа дело срещу общината защото падналото дърво е маркирано като опасно и въпреки това не е премахнато, до падналата топола има и още една маркирана но сигурно ще я отрежат когато смаже още нечии коли. Ако някой до момента се е сблъсквал със съдебни искове срещу общината моля да сподели опит, аз ще потърся и адвокати за консултация. Няма да ги оставя на мира, можеше аз да съм в колата или на нейно място да е имало човек...
    Attached Files
    Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Ауу, ужас доста гадно изглежда
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Ужас.Нали няма пострадали ?
      Un Amore Grande!
      Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
      Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
      http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Оф ужасна гледка..лошото идва мн бързо Добре че е нямало някой около колите. Несе отказвай от съда..

Comment

Това направо не е човешко. Някой е сякъл читави дървета, а оставил болните.
          sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
          Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

много гадно
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Какво странно виждате в обстоятелствата...аз нищо.
              Напълно нормална ситуация. Кога се е чуло и видяло в България да се предприеме действие без да има жертви, без да има злополуки, без да има произшествие. Ами имало шанс и да падне и на това са разчитали. Ако не беше паднало, държавата щеше да спести 5-6 лева за 200мл гориво за резачката и двама експрети по рязането.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Няма пострадали, за радост...
                За момента разбрах, че трябва да си изкарам удостоверение от пожарната /за София на ул. Екзарх Йосиф 46/ удостоверението се издава след попълване на молба и се получава след три работни дни, внася се по банков път такса от 2.50 лв.

Ще се опитам в тази тема да опиша какво трябва да направи човек ако реши да съди общината заради подобни малоумщини случващи се под път и над път в нашата прекрасна държава.

Най-искренно се надявам да не се случва на никой друг да си види колата в побно състояние. Но ако за нещастие се случи нещо подобно, да знаем как да си търсим правата, защото не стига, че плащаме данъци и си трошим колите по дупките ами вече трябва да внимаваме и да не се стовари някой дънер отгоре им...
                Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Първоначално публикувано от Raddo Покажи съобщение
                  Няма пострадали, за радост...
                  За момента разбрах, че трябва да си изкарам удостоверение от пожарната /за София на ул. Екзарх Йосиф 46/ удостоверението се издава след попълване на молба и се получава след три работни дни, внася се по банков път такса от 2.50 лв.

Ще се опитам в тази тема да опиша какво трябва да направи човек ако реши да съди общината заради подобни малоумщини случващи се под път и над път в нашата прекрасна държава.

Най-искренно се надявам да не се случва на никой друг да си види колата в побно състояние. Но ако за нещастие се случи нещо подобно, да знаем как да си търсим правата, защото не стига, че плащаме данъци и си трошим колите по дупките ами вече трябва да внимаваме и да не се стовари някой дънер отгоре им...
                  Напълно съпричастен съм с това, което те е сполетяло. Важното е, че си жив и здрав. Подобни неща се случват в цял свят. Преди години една топола уби деца в един училищен двор във Франция. Мисълта ми е да не започваме веднага да се вайкаме и да плюем държавата НИ. Да наистина има проблеми, но не чак толкова страшни. Простотията е направена по времето на соца.., няма по скапано дърво от тези тополи за засаждане в населени места, но тогава са търсили бърз резултат и понеже те растат бързо и за това са ги цвъкали навсякъде, без да мислят какво ще стане след години. Доста от тези дървета бяха отстранени от столична голяма община, но е нормално някое да е пропуснато. Виждам, че си от лозенец, и в тази връзка почти съм убеден, че в близост до тази топола е имало много жилищни сгради, може би това е причината да не са я отстранили. Хубаво е, че имаш застраховка, търси си и правата по съдебен път и ни дръж в течение . УСПЕХ.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Колега , освен да кажа Съжалявам няма друго какво , и също така ,че почти знам какво ти е било .Виж преди време аз какво преживях Не й беше писано обаче , точно в този ден да бъде смачкана !!!Подпря се пустото дърво гадно и мръсно на един комин
                    Attached Files
                    Last edited by краси; d.m.y г., 16:03.
                    Alfa 156 2.4 JTD
                    Honda CBR600RR 2008

Comment

Късметлия.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Пазете се от тъпаци ...

И тва заради несвършената работа на некой тъпак.

Добре, че не си бил вътре ! Пий една бира и тегли една ма*на на сички !

Comment

То е едновременно много просто да се констатира и безнадеждно да се преодолее...Очевидно всички (е поне повечето) си плащаме данъците, но като възнаграждение затова получаваме: ями по пътищата, убийствена инфлация, неадекватна здравна, образователна и пенсионна системи, падащи дървета, несигурност в следващия ден, камо ли за по-далечно бъдеще и т.н. Така ли е!? Така е! Ами аз предлагам да излезем най-после на тая пуста улицата с фишовете за платени данъци, такси смет и какво ли не още, като доказателство, че сме изрядни граждани на тази разкапваща се страна и да протестираме най-после пред тия изедници! В крайна сметка ние си плащаме сметката, а насреща нищо. Това го няма и в Сомалия. Тук държава на практика няма от много години. Има само показност, фарс, скандалчета, отвличащи вниманието на гладния българин, прием на делегации от цялата вселена на наш гръб, лична облага на оправници и т.н. Стига с това робство бе!
                          Осъзнавам, че прекалих! Знам, че мнението ми е отклоняване от темата и какво ли още не, но не може да продължава така. Ние сме си виновни, защото продължаваме да търпим тези душмани.
                          Сега ме трийте, да не зацапвам форума, но преди това, нека всеки, който прочете тези редове да се замисли сериозно, защо стотици хиляди и милиони българи емигрираха и продължават да емигрират...Еми основно заради горните причини, които могат да се обобщят така - плащаш, но не получаваш.
                          '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

ей тва е в България. Режът ти главата без да се замислят навсякаде.

Comment

Working...
                              X